Street Fighter IV slot

street-fighter-VI-logo Denne spillautomaten er basert på arkadespillet med samme navn, noe som gjør at mange spillere kan huske det fra spillehallene man fant rundt om i landet før om årene. Et velprøvd spill, med andre ord, som bare trengte noen få ekstra gjennomganger og oppgraderinger før det ble gjort klart for virtuell spilling. Slike spill blir ofte særdeles populære, og Street Fighter IV er et godt eksempel på akkurat dette.

Spillutvikler Cryptologic har gjort en fantastisk god jobb med å pusse opp dette spillet, og grafikken er flott i sin enkle stil. Med symboler for billedkort i lekre kinesisk inspirerte bokstaver, kinesiske tegn, håndleddsbånd med pigger, en lue samt en maske med tre lange metallklør som symboler, er det ingen tvil om at dette er et kampsport-relatert spilleautomat. Ikke bare er grafikken lekkert utført, men som alltid byr Cryptologic også på en programvare som leverer – hver gang. Null stress med ujevn avspilling eller låste skjermbilder her, nei!

street-fighter-IV-slotMinimumsinnsatsen for ett spinn er på 1 cent, og maksimumsinnsatsen ligger her opp på 500 $, så her vil både smågamblere og high rollers finne seg vel til rette. For hvert spinn er maks innsats 25 mynter. Som wildsymbol finner man så klart yin-yang, og spillets logo utgjør scattersymbolet. Det høyest utbetalende symbolet er lua, med 5.000 mynter for fem like på en aktiv spillelinje. Ved gevinster får man også oppleve morsomme animasjoner, noe som hjelper godt på underholdningsverdien.

For spilleren kommer det med en ekstra morsom bonusfunksjon – man kan velge sin egen kamp-karakter mellom fire ulike. Slik føler man at man deltar enda mer intimt i spillet. Bonusspillet som er inkludert har veldig høy underholdningsverdi, og denne utløses dersom det dukker opp tre scattersymboler samtidig på spillehjulene. Basert på din valgte karakter vil du motta et utvalg av ulike bonuser. Og skulle du tape kampen mot motstanderen, vinner du likevel 10 gratisspinn.

Comments are closed.