Kung Fu Monkey

kung-fu-monkey-logoDenne spilleautomaten fra Microgaming har fin grafikk, om enn noe enkelt, lite ekstra grafikkstæsj, og gir spillerne en god stund med morsom kampsport-underholdning. Her finnes det flere ekstrafunksjoner, alle utstyrte med valg som går på Kung Fu, som kombinasjonsbevegelser som spark/slag for å avgjøre gamblerens skjebne, eller «velg en ninja»-bonusspillet. Bonusspill er lagt opp til å gå over flere nivåer, så det er mye moro å finne her. Går alt din veg, ender du opp med en «boss»-kamp, der du kan vinne gode premier. Les mer om Gratis Spinn på casino her.

Symbolene som er valgt er ikke kung fu-kjempere i menneskelig form – de kommer i form av aper. Ellers finner man så klart mange flotte kinesiske symboler, som Chinatown, en gong samt et par vakre kinesiske hunn-aper, selvfølgelig. Med sine fem hjul og 15 spillelinjer, er dette en spilleautomat med gode muligheter for morsomme bonusfunksjoner og ekstraspill. Logoen til spillet fungerer som wildsymbol for alle symboler unntatt scatterne som kommer i form av en gong og et Chinatownsymbol.

kung-fu-monkey-slotMed en maks innsats på 300 mynter, er ikke dette et spill som er midt i blinken for storgamblere, men det skal jo sies at spillet i seg selv kan gi en god utbetaling ved full pott på alle bonusfunksjoner og jackpotter. En maks gevinst i grunnspillet på 50.000 mynter er slett ikke noe å kimse av, men totalt sett kan premien komme opp i 100.000 mynter, med rubb og stubb. Ikke dårlig for noen sportslige aper, vel?

Kung Fu Monkey byr på gode jackpotter i ekstraspillene, noe som gjør at man kan være riktig så heldig, og vinne stort. Uansett hva som skjer, har man god underholdning i dette kampsport-fokuserte slotspillet. Microgaming har gjort en god jobb, med mye ekstra i spillet. Kanskje kunne grafikken fått litt mer oppmerksomhet, men den holder absolutt mål for noen timer ved skjermen, uten tvil!

Comments are closed.