Karate Pig

karate-pig-logoDe aller fleste kjenner til filmen Karate Kid, om Daniel-san som kjemper seg ut av en vanskelig sosial situasjon og vinner respekt fra kampsportmiljøet der han bor. Her kommer da spillet som reflekterer denne filmen, i alle fall i tittelen. Spillet er dog om en klønete, rundskåret gris som driver med kampsport. Ellers ser man lite til detaljer fra filmen, rett og slett, selv om orientalske symboler dukker opp rett som det er.

Symbolene er dog en refleksjon av det som var viktig i filmen Karate Kid:

  • en sensei
  • et bonsaitre
  • en klassisk japansk kattefigur som vinker, som er angivelig lykkebringende
  • en rund hunngris samt
  • et scattersymbol med et griseansikt som smiler.

Spillet i seg selv gir god underholdning for den spilleren som ønsker seg store premier – her er maksimal gevinst satt til 160.000 mynter! Denne orientalsk-inspirerte spilleautomaten ruller opp 40 gevinstlinjer, og tilbyr en teoretisk tilbakebetaling på 96,52%, noe som er veldig bra.

karate-pig-slotMicrogaming har gjort en helt grei jobb med grafikken og symbolene, men det som vil trekke spillere til denne slotmaskinen er nok de morsomme ekstrafunksjonene samt den potensielt rike utbetalingen som man kan oppnå med flaks og timing. Hovedspillet er spekket av smågevinster, og med full mulighet til å velge antall aktive innsatslinjer, samt en startverdi på 0,01 per mynt, er dette et spill som passer godt også for nybegynnere.

Spillet tilbyr autospill, flere morsomme og givende bonusfunksjoner som blant annet går over flere nivåer, orientalsk musikk i bakgrunnen, samt stablede wilds, noe som kan utløse en gevinst på opptil 50x innsatsen. I tillegg vil gratisspinn gi en dobling av alle gevinstene som spilleren er så heldig å utløse. Følg denne lidenskapelige grisen på hans kampsporteventyr, og lær mer om Orienten gjennom symboler og mange verdifulle ekstrafunksjoner i Karate Pig.

http://youtu.be/V-hcu4Me7tM

Comments are closed.